Tájékoztató az óvodai jelentkezésekről

Az Önkormányzat által fenntartott óvodákba a jelentkezés
2022. május 2. és 6. között lesz.
2022/23-as nevelési évre – a fent megadott időpontban – a www.magyarorszag.hu – Önkormányzat felületen, ügyfélkapun keresztül lehet jelentkezni az óvodákba.

Az a szülő, akinek nincs ügyfélkapuja, a lakhely szerinti körzeti, vagy a választott óvodába Szándéknyilatkozat kitöltésével e-mailben jelentkezhet.


Az óvodába történő beiratkozásokról a részletes tudnivalókat a Tájékoztató tartalmazza.

HIRDETMÉNY – Az óvodai felvételekről

A II. kerületi óvodák elérhetőségei

Az integráltan nevelhető sajátos nevelési igényű gyermekek nevelésére az alapító okiratuk szerint jogosult óvodák

A II. kerületi óvodák felvételi körzetei

A Községház Utcai Óvoda és Kadarka Utcai Tagóvoda körzetébe tartozó utcákat ide kattintva érhetik el.


Kérjük, tekintsék meg a II. kerületi Önkormányzat megbízásából készült bemutatkozó videót!

A II. kerületi óvodák bemutatkozó videó ide kattintva megtekinthetőek.


Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk, hogy Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzata az óvodai gyermekétkeztetés nyilvántartására, megrendelésére, lemondására és számlázására a https://www.bp2.imenza.hu internetes oldalon elérhető iMenza online rendszert biztosítja. A koronavírus okozta járványhelyzet miatt a papír alapú nyilatkozatok helyett online felületen tesszük lehetővé a szolgáltatás megrendelését és az ehhez szükséges regisztrációt.

Kérjük, hogy a www.bp2.imenza.hu oldalon az ÚJ TANULÓK BEIRATKOZÁSA AZ ÉTKEZTETÉSI RENDSZERBE adatlapot szíveskedjenek kitölteni. Az adatlapon az Iskola pontban tudják kiválasztani a listából a megfeleló óvodát (esetünkben: “270 Községház Óvoda).

A beiratkozási felületen, a “Hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címen értesítéseket küldjenek…” kezdetű részen található Hozzájáruló nyilatkozatot szíveskedjenek kitölteni, aláírni, és annak beszkennelt vagy lefotózott példányát elektronikus levélben a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. részére (etkeztetes@vf2.hu) eljuttatni.

Továbbá kérjük, hogy a kitöltött hozzájáruló nyilatkozat eredeti aláírással ellátott példányát
Irodánk címére (II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. – Étkeztetési Csoport 1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.) szíveskedjen személyesen behozni vagy postán feladni
– legkésőbb az első óvodai napon az óvoda titkárságára leadni.

Kedvezményre való jogosultság igénybevétele esetén a 6. sz. mellékletet (itt letölthető) a megfelelő igazolásokkal, határozatokkal (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül; tartósan beteg, vagy fogyatékos; családjában három, vagy több gyermeket nevelnek; nevelésbe vett) szíveskedjen az adatlap kitöltésével egyidejűleg az óvoda titkárságára eljuttatni. (E-mail formájában is eljuttathatja az óvoda titkárságára, de az eredeti példányokat legkésőbb az óvoda beiratkozás napján le kell adni.)
Speciális étkezési igény esetén érvényes szakorvosi (endokrinológus, allergológus, diabetológus, gasztroenteorológus) igazolást kérünk csatolni /diéta javaslat/ és e-mailben eljuttatni a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.-nek.

Esetleges kérdéseik esetén készséggel állnak rendelkezésükre munkatársaink az alábbi telefonszámon.

Köveskutiné Tábori Anna
Tel: 06 20 279 9394
Email: koveskuti.anna@vf2.hu

Együttműködésüket köszönjük:
II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. – Étkeztetési Csoport 1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.